VIRKSOMHEDSJORDEMODEREN

- nedsætter sygefraværet blandt raske gravide

Trygge medarbejdere skaber større værdi. Større værdi forudsætter trygge medarbejdere. Denne gensidighed rummer altså stor værdi for både virksomhed og gravide- som ikke gravide medarbejdere.

Der kan være mange årsager til sygefravær blandt gravide medarbejdere.

Hos VirksomhedsJordemoderen har Jeres ansatte mulighed for at tale med en jordemoder, lige når de har brug for det.

TryghedsTelefonen er åben kl. 7-23, alle ugens dage, hele året.

Det betyder, at de fra tidlig morgen til sen aften kan få afklaring på, om det de mærker, tænker eller har oplevet er normalt, eller om de skal henvises til nærmere udredning. Vi er IKKE en konkurrent til det offentlige, men et nødvendigt og til evig tid manglende tiltag.

Vi beslutter ikke, om den gravide kan gå på arbejde eller ej. Det er vores erfaring, at størstedelen af de der ringer, oplever så stor tryghed, at de vælger at gå på job.

De syge skal blive hjemme, og samtidig skal de raske have en mulighed for at forblive raske. Derfor er vores åbningstid lang og tilgængelig 7 dage om uge, alle årets 365 dage.

At den gravide er tryg gavner. At vide, at man har en arbejdsplads, der “tar’ sig af en” gavner - både den gravide her-nu og i fremtiden. Det gavner virksomheden, der får værdi for den løn, de betaler, for kollegerne, der ikke skal gøre den gravides arbejde - og for samfundet generelt, der spare penge i form af mindre udbetalinger af barselsdagpenge.

Ét er den økonomiske værdi, - at det betaler sig at den gravide passer sit arbejde. Noget andet er den værdi, der ligger i, som gravid, at være ansat i en virksomhed, hvor man føler sig værdsat.

Vi har journalpligt og tavshedspligt. Samarbejdet er smidigt, - et telefonnummer udleveres, og I er i gang.

Vi laver statistik, så I kan følge den økonomiske værdi i form af færre sygedage.

Giv os et kald, vi finder med garanti en løsning, der passer Jer.

Virksomhedsjordemoderen