Artikler om barsel

Alt hvad din virksomhed bør vide, når din medarbejder skal på barsel

Fædreorlov er blevet mere fleksibel

Fædre har nu mulighed for at afholde de 2 ugers fædreorlov i ikke-sammenhængende uger. Fædres øremærkede orlov er nu blevet langt mere fleksibel. Men med mere fleksibilitet skal mulighederne serveres knivskarpt – og det gør vi her!

Læs mere

Sådan nedsætter du sygefraværet blandt raske gravide

Gravide er i gennemsnit fraværende fra arbejdet i 48 dage, grundet graviditetsbetinget sygdom. Det betyder tabt arbejdskraft og udgifter til løn. En del af fraværet kan undgås, hvis den ansatte har mulighed for kyndig rådgivning. Og her spiller du som arbejdsgiver en vigtig rolle.

Læs mere

Du får refunderet flere barselsdagpenge i 2017

Din virksomhed kan få mere i refusion af barselsdagpenge i 2017. Imidlertid ligger gevinsten ikke i refusion af barselsdagpenge. Den opstår ved, at du opnår refusion fra den barselsfond du er tilknyttet. Her får du svaret på, hvordan du opnår refusion fra barselsfonden – Barsel.dk.

Læs mere

Ændring af barselsloven koster virksomheder 65 mio. kr. årligt

Din virksomhed skal, da ikke miste penge unødigt og da slet ikke, hvis du selv kan undgå det – vel? Her får du svaret på, hvordan du styrer udenom de yderligere omkostninger.

Læs mere

33 tips til din virksomhed ved medarbejder på barsel

Her har du 33 tips, så du kan være på forkant med, hvor der kan skabes værdi til din virksomhed og dine ansatte på barsel.

Læs mere

G'Linde barselsrådgivning

Mit navn er Hans Frederik Linde og jeg er indehaver af G'Linde.

Jeg har siden 2005 specialiseret mig i barselsrådgivning.

Erfaringsmæssigt er for få virksomheder opmærksomme på, at der kan opnås en gevinst ved at optimere barselsforløbet - i form af mindre tidsforbrug og minimering af omkostninger.

Denne viden vil jeg gerne dele med dig.

kontakt mig

Bliv automatisk opdateret

Få besked så snart der er nye artikler om barsel.